Barcelona dag 6 + 7

Vilka dagar!
Jag kommer knappt ihag vad som hant faktiskt.
Och nej, inte for att vi sop oss fulla i en bar, utan for att vi blev ranade har i Barcelona!

Helt sjukt!

Igarkvall blev vi ranade pa pengar och mina p-piller (haha!) i tunnelbanan.
Inte med vald eller nagot sant, som tur ar. De svinen ar otroligt duktiga pa vad dom gor, sa jag kande inte ens att dom tog mina saker, trots att jag forstod att nagot skumt var pa gang!
Maste papeka att mannen har i Barcelona ar helt underbara! Inte nog med att dom ar valdiiiigt snygga utan otroligt hjalpsamma ocksa!
Efter ranet var jag och mamma helt uppskakade och darrade som asplov och da hjalpte discotek vakter oss! Fattar ni? Dom som brukar vara javla svin i Sverige! Stort plus!

Aja, en del av denna dagen spenderades hos polisen och den andra delen vid palatset i Montjuic!

Alla fina bilder kommer sa fort vi kommer hem!

Besos!

Barcelona dag 5

Buenos dias!

Om drygt en kvart ska vi dra oss vidare mot andra anden av Barcelona, den delen vi inte besokt an dvs.

Kommer ni ihag att jag skrivit om hogljudda fransman tidigare? Inatt var dom helt forjavliga!
Dom leker tydligen lekar klockan tre pa morgonen som gar ut pa att rycka i andras dorrar och sen springa sa fort de bara kan ner for trappan igen. Seriost... Jag och mamma vaknade i panik nar var dorr blev offret.

Igarkvall och idag har jag haft en otrolig hemlangtan. Jag saknar Alexander sa mycket att det ar knappt.
Men detta kanske ocksa ar bra som "ovning" for att forbereda mig till nar han aker in i lumpen.
Bajs-lumpen.

Maste vara arlig och saga att jag inte ens oppnat naturkunskapsboken an. Far skicka lite lycka till tankar till mina klasskamerater som skriver prov idag. Konstigt nog sa kanns det som jag har battre saker att gora hela tiden, an att oppna den trakiga boken. Typ lyssna pa musik och ata kakor, hehe....

Har tagit massa fina bilder har, tyvarr kan jag inte ladda upp dem eftersom vi var smarta nog att inte ta med oss var laptop, javla smartass assa...

Nej nu ar det dags att dra!
Besitos (betyder puss pa spanska)

don't you even look at what's mine

Gha! Ibland blir jag galen pa mig sjalv!
Men jag kan inte hjalpa det...
For tillfallet vill jag ta fortsa flyg mot Sverige och kanna mig delaktig.
Usch, jag hatar det!

Nej nu ar jag bara arg. Fy!


gorda estupida......

Barcelona dag 4

For tillfallet ar jag inne i kongressalen och vantar pa att min lilla mamma ska komma ut.
Idag ar det "kallt" i har, det ar monligt och gratt. Trakigt!

Maste saga att jag har varit valdigt effektiv idag. Jag och mamma unnade oss en sovmorgon idag och struntade att ga upp till frukosten, de var valbehovda timmar! Den senaste timmen har jag jobbat en massa och jag tycker att jag fortjanar en glass eller nagot gott. Maste saga att jag ar imponerad over att manniskorna har ar sa smala!
Ni ska se hyllorna av godsaker i mataffarerna! Helt sjukt. Vill ta med mig allting hem!

For ovrigt sa kom jag och mamma hit med proppfulla vaskor (saklart) men under tiden vi shoppade glomde vi totalt bort detta, sa vi far se hur vi loser det "lilla" problemet pa vagen hem. hehe...

Och justdet. Grattis till mig & min alskade Alexander. Idag firar vi 22 manader!
(och jag saknar honom som tusan!)

Barcelona dag 3

Ti den gar fort...
Idag ar det tredje kvallen vi har spenderat i España och det ar sju dagar kvar till vi aker hem.

Idag akte vi och tittade pa den kanda kyrkan Sagrada Familia, en kyrka som borjade byggas for over hundra ar sen, men som fortfarande inte ar klar, da orginal ritningarna forsvunnit. Fyndigt...
Det var helt sjukt maktigt att sta utanfor och titta pa allt! Det gar nastan inte att beskriva. Daremot var insidan en STOR besvikelse. Intradet var jattedyrt och det enda som fanns dar inne var byggarbetare som byggde pa skiten. Det gjorde mig lite pa daligt humor!

Vi forsatte var lilla runda sen med tanke om att ta metron hem sa fort som mojligt. pff.... vi var hemma 5 timmar senare tror jag,
Timmarna verkligen flyger forbi har!

Hur som helst sa ar jag for tillfallet otroligt trott, och de hogljudda fransmannen har pa hotellet gor det inte battre.

Kanner att jag faktiskt fatt lite hemlangtan idag. Jag saknar min pojkvan och dessa datorer har inte msn, sa jag har inte pratat med honom pa tre dagar. Det har aldrig gatt sa lang tid under vart forhallande. Jobbigt!

Nu sitter en av de jobbiga och vantar pa datorn, sa nu ar det time for me to go.

Besos.

Barcelona dag 2

Efter en otrolig handelserik resa till Spanien, sitter jag antligen har. Verkligen inte utsovd, trott som fan, lagom smutsig men sjukt glad.
Forsta natten var ett rent helvete da varken jag eller mamma sov speciellt mycket. Men det hindrade inte oss. Idag har vi varit ute och gatt runt hela (javla) Barcelona. (Egentligen skulle vi bara ta en sparvagn fram och tillbaka.). I NIO hela timmar har vi vandrat, lite i regn, men mestadels perfekt promenadvader. Runt 17-18 grader och ingen stekande sol. Dock valde jag helt fel skor... Imorgon skippar jag klackarna och kor pa tygskorna.

Vi har sett sa mycket idag, som vi bara "rakade" se... Fina kyrkor och sant.

An sa lange gillar jag Barcelona skarpt! Folket ar underbara och staden i sig ar helt fantastisk! Vi bor mitt i "el barrio gottico" det ar typ som gamla stan, fast detta ar sjukt gammalt. Kan bli lite creapy ibland.

Forutom att jag saknar min pojkvan och onskar att han var har och dela detta med mig, njuter jag for fullt!

For tillfallet sitter vi i lobbyn och tvingar oss sjalva att inte ga upp i vart rum. Jag skulle ha somnat innan jag hunnit satta huvudet pa kudden... Snart ar det alltsa dags att ta oss ut igen... oy dios mio ;)

(Hittade basta affaren med mamma idag. Billigt och sjukligt snygga klader. Kopte med mig varldens underbaraste skor!!)

Vi sager sa salange... Besitos fran Barcelona!

Hejdå Sverige!

Woho! Om 10 minuter drar vi oss mot Malmö central för att sedan ta tåget mot Köpenhamn och sen flyget till BARCELONA!

Allt är packat nu och vi har möjligen några kilos övervikt i väskorna, men det hör väl till att packa för mycket?

Nästa gång vi hörs är jag i värmen.
Ha det bra Sverige!

Puss

Räknar ner....

Nu börjar det på riktigt! På söndag tar vi oss mot köpenhamn för att sedan ta flyget till Barcelona!

Ikväll och imorgon blir fullspäckade med packning och allt annat trevligt resning innebär. Jag har nämligen inte börjat med något....

Snart kommer min Alexander hit och han har lovat mig en mysig kväll. (lite som kompensation för att vi inte träffas på 10 dagar!). Får se vad kvällen bjuder på helt enkelt.

Just nu känner jag mig en aning stressad dock, känns som att jag har en miljon saker att göra.
Får nog sätta mig och skriva en prydlig lista på allt!

Nu vankas det packning!

Puss

en snabbis

Sitter för tillfället med min brorsdotter i knät. Hennes bror sitter nämligen och tittar på harry potter och för tillfället är det väldigt läskigt. hehe....

Nu blir jag körd till bussen!

Peace.

making a change

Nu känner jag att det är dags att börja en ny fas av mitt liv.
Ändra mitt sätt att tänka och agera på, för att försöka leva så "smärtfritt" som möjligt.

Jag kanske måste lära mig att glömma, inte förlåta möjligtvis, men att glömma. Se bort från andras misstag och försöka att se rakt igenom deras beteende.
På senare tid har jag lärt mig att jag samlar otroligt mycket inom mig och att det tar väldigt långt tid för det att försvinna. Har förstått att jag matchar otroligt bra i mitt stjärntecken, på många sätt är jag precis som en kräfta.
När känslorna svallar låser in mig i mitt eget skal och vägrar komma ut och berätta eller visa för omvärlden hur jag egentligen känner. Om jag behöver gråta så gör jag det när jag är 100% procent säker på att jag är själv och att ingen kan se mig sårbar.

Jag känner att min själ har blivit ärrad. Jag har varit med om mycket och hört mycket som sätter sig som djupa sår inom mig. Även det är grejer som jag inte har kunnat glömma.
Kan inte riktigt bestämma mig om det är en bra eller dålig egenskap. När någon sårar mig på riktigt så har jag otroligt svårt för att se bort från det, men är det så konstigt egentligen?

För tillfället känner jag att jag dras mot olika riktningar.
En del av mig är otroligt ledsen och vill bara lägga sig under ett täcke och inte komma fram på väldigt lång tid. Det är en del som känner sig lite övergiven ibland. En del som känner sig utelämnad och som är trött på otroligt mycket i sitt liv

En annan del av mig är förväntasfull mot mycket som händer inom en snar framtid. Det är en ambitiös del som längtar nyfiket på framtiden. En del som vill vara så bra som möjligt på allt. En del som vill känna så mycket kärlek som kroppen förmår.

Problemet för tillfället är att jag vissa dagar dras ner mot den negativa och ledsna delen och att jag inte finner någon väg ur. När jag känner mig nere har jag svårt för att finna tillräckligt med inspiration som kan dra mig upp igen. Då finns det inte mycket mer att göra än att låta tiden gå och hoppas på att den "bra" delen av mig tar upp så stor plats inom mig att den dåliga inte längre får plats.

För jag är trött. Jag är trött på att känna som jag gör. 

it hurts

jävla magkatarr. jävla migrän. jävla skit!


för tillfället vill jag ha:
barcelona
min pojkvän
massa sol
ett icke-smärtande huvud
ny magsäck



bra dag idag för övrigt, förutom 80% av dagen som jag spenderade i ingemansland.


we shine together

För tillfället sitter jag med en evighetslång att-göra-lista och jag vet fan inte var jag ska börja.
Om exakt 7 minuter måste jag pallra mig ner till tvättstugan igen för att sätta tvätten på tork. Var tvungen att tvätta alla vårkläder med tanke på BARCELOOOONA om sex dagar!

Bestämde mig även för att ta tag i min garderob och rensa den från all skit. Vad leder det till? Jo mitt lilla rum har kläder upp till taket = kaos!

Jag måste duscha (+tvätta håret), färga mammas hår, fixa rummet, hinna tvätta allt, äta och packa allt inför helvetes-tisdagen imorgon. På... cirkus tre timmar? Good luck.

Men, det var ju underbart väder idag! ;)


14 mars 2010

Oj oj! Åter en gång är helgen slut och klockan visar att det snart är dags för sängen.
Denna veckan blev en bra vecka, trots att jag spenderade de två första dagarna i sängen med illamående.

Min helg blev lyckad fastän våra planer gick lite i kras, men det kanske var menat att vi skulle bli hemma.
Istället bjöd min fina pojke mig på god chockladtårta som jag suktat efter jättelänge!
Chocklad + melodifestival + film + massa kärlek = jackpott!

Imorgon börjar min sista vecka innan "påsklovet", om exakt en vecka har jag nämligen precis landat i Barcelona!
Det är nog den tanken som kommer att hålla mig igång denna veckan!

Får också en svag känsla av ångest när jag påminns om att jag inte kommer att kunna träffa eller prata med A i tio hela dagar.....

Nu blir det att hoppa i duschen för min del!
Puss


free falling

Redan onsdag, damer och herrar! Min kropp har har dock levt i torsdagen idag....

Trevlig dag i skolan idag med härliga låtar och sköna toner. Mitt huvud tycker inte riktigt likadant för tillfället, får hoppas att värken går över med lite sömn.

Jag borde egentligen fortsätta med mitt religionsarbete, men det verkar inte riktigt som att det kommer att bli så.
Ajabaja!

Förövrigt så sög vädret idag och jag är redigt trött på moln och (nästan) minusgrader. Dags för solen att bosätta sig här på riktigt nu!

Nu måste jag göra lite nytta annars kommer jag att ruttna bort här.
Puss!


finns inte ord i världen som berättar vad du betyder för mig.

not fun

Uuuusch! Mår fortfarande bajs och jag har kräkt hela natten!

Jag orkar inte med detta just nu! Finns varken tid eller råd till att vara sjuk.


sjukling?

Usch mådde inte alls bra i morse, så jag fick bli sängliggande idag.
Dock så har dagen bringat mig ganska goda nyheter, så det kompenserade nästan för illamåendet ;)

Har inte så mycket mer att berätta idag. Vädret är underbart och jag njuter!
 

En lite sned bild på mig&ellen en kväll då jag inte var sjuk!



puss

but now they only block the sun

Nu är läxorna klara!
Men dusch och glass står fortfarande på listan.... Frågan är vad jag ska prioritera först?


Här har ni förresten en bild på mig och min älskling ;) hehe


7 mars 2010

God afton!

Nu sitter jag här igen. Det är söndagkväll och jag är lite småtjurig över att helgen är över. Igen.
Går inte helgerna alldeles för fort och vardagarna alldeles för långsamt?
Jag känner ett smått sug efter glass och känns lite tomt utan en Alexander här.

En het vanlig söndag med andra ord!

Min helg har för övrigt varit bra. Igår bjöds det på bio och massa popcorn (+ en massa mys såklart!) och idag begav vi oss ut i det fina vädret för en promenad.

Har märkt att jag går igenom en lite känslig period. Det krävs inte mycket för att få lite tårar att dyka upp. Blanda lite lugn musik och en kram så har du lyckats! Hehe. Hoppas att det beror på "DEN" veckan bara....

Nej nu blir det glass!
Puss


yesyes YES!

Äntligen äntligen fredag!
Som jag längtat efter denna dagen! Trots att veckan gick ovanligt fort...

Denna fredag började med tråkig svenska, men övergick fort i två jobbiga och roliga danslektioner. Kan inte beskriva hur bra det känns nu förtiden att dansa. Känns som att jag börjar hitta tillbaka till mig själv smått. Baby steps, baby steps....
Efter skolan blev det en liten "ensamble träff" med tjejerna och det var mycket trevligt! Åt lite god pizza, skrattade lite. Tack för det!

Just nu ska jag snart dra mig mot duschen för att min fina A snart ska komma och hämta mig. Vi får se vad kvällen bjuder på :)

Puss!


som grädde på moset

Jag avslutar denna trevliga onsdagskväll med lite glass.

Peace.

Det krävs inte mycket för att få mig lycklig

Solen skiner som aldrig förr idag igen! Känner mig nästan som en ny människa.
Fått en massa ny energi och massa positivitet i mig. Helt underbart vad lite solljus gör med mig.
Nu hoppas jag innerligt att detta vädret håller i sig, fy vad jag älskar det!


Resten av denna dagen ska spenderas ute. Punkt slut!

puss

Dagen med stort D

Idag mina vänner! Idag hände det något underbart. Fantastiskt.
SOLEN TITTADE FRAM! dvs, i längre än två sketna sekunder.

Annars så har det varit en bra dag idag. Skoldagen bestod av inte så många timmar, trots att den kändes som en evighet. Fick in en liten simtur där emellan evigheten dessutom!

Mycket börjar klarna upp nu och mitt lilla projekt börjar ta sig litegrann. Härligt!

Snart väntar TV tablån på mig. Känns som att det är bra tv ikväll, så det är nog vad min tisdagskväll blir till.

Tummen upp på solen!
 två fina bilder för att föreviga år 2010's första fina väder :)


I wonder

Kan det vara fullmånen som gör mig totalt rubbad?

Det sägs ju att kräftor påverkas när månen är hel och rund....?


sometimes love knocks you down

Så här är det.
Jag har en pojkvän. Världens bästa, underbaraste och mest fantastiska pojkvän man kan tänka sig.
den 26e Juli åker han in i lumpen. Jag är knäckt och helt förstörd, samtidigt som jag är överlycklig för hans skull.
Hur fan är det menat att jag ska hantera detta?

Det händer mycket bra i mitt liv för tillfället, men jag blir lite blind för det positiva pga detta.

Jag vet att jag är tramsig, fjantig och blabla för att han kommer hem ofta blabla.
Men jag kan inte hjälpa hur jag känner. Det är inte lätt för mig....


Så här är det.
Vissa människor är äckliga, respektlösa svin som varken har moral eller vett i sig.


Så här är det.
Jag är ett känslomässigt freak för tillfället. Men visst ordnar det sig?



En laddad puss från mig ;)


många tankar.... (eller?)

Det är sjukt vad musik kan göra med mig!
För tre minuter sen satt jag med alla världens känslor inom mig och drog upp denna sidan för att få ur det ur mitt system. Samtidigt satte jag på spotify och började lyssna på gamla godingar.

Nu kommer jag inte ens ihåg vad jag skulle skriva om.

Musik är fan bedövning för sinnet.


Återkommer när spotify är avstängd och känslorna svallar igen!


bild tagen från mitten av ringsjön ungefär :)