nattuggla

Klockan visar just nu 03.06, och jag blev precis färdig med mitt oändligt långa NO-arbete. Jag har ingen rätt att klaga, så blir det när man prioriterar en fotbollsmatch före skolarbete....
Arbetet gick trots allt relativt fort att göra, det har jag att tacka youtube för. Har suttit och lyssnat på underbart fina låtar under tiden, och visst underlättar musiken?
Skönt nog var detta det sista stora jag behöver göra som har med skolan att göra.
För övrigt så ser jag framemot denna helgen väldigt mycket. Runt 25 grader är aldrig fel och om man dessutom lägger till en heldag på stranden blir det kanon. Nu ska det skaffas riktigt med färg!

morsdag

Jag har märkt att jag har perioder där jag går runt och är överdrivet blödig. Inte att jag går runt och blöder, utan att jag lyssnar på extra smöriga kärlekslåtar och att dom verkligen når mig på ett annorlunda sätt. Jag blir också extremt nostalgisk. Det blir väldigt roligt när andra påpekar detta och jag själv märker det. Fast så är det kanske för alla när man är sådär lyckligt kär? underbart!

För övrigt så skämde jag bort min älskade lilla mamma med frukost på sängen och en ganska ynklig present imorse. Hoppas att alla gjorde något speciellt för sina mammor idag. Det är (nästan) alla mammor värda. Min är det iallafall. Trots att vi bråkar om löjliga småsaker ibland, så är hon den bästa mamman man kan tänka sig!
Så tack mami för att du är den du är, du vet att jag älskar dig från botten av mitt hjärta <3





image27 världens finaste mamma.

aldrig mer junk-food!

Jag vill flytta! Jag är less på malmö och allt som har med malmö att göra. Vill verkligen bort från denna tråkiga stad! Jag vill börja i Lund och flytta dit nu! Vill ni höra mina anledningar? Well, be prepared malmö-folk....


♥ jag är trött på alla creaps som bor här. Hur kan någon tro att det är ok att gå förbi en tjej, daska henne på rumpan och väldigt sliskit säga hej sexy?

♥ det är dött i Malmö. En tvättäkta no-life stad, finns nästan aldrig något att göra...

♥ känns som att man träffar precis samma människor vart man än går, hur tråkigt är inte det?

♥ "alla känner alla"-situationen börjar bli lagom uttjatad!

självklart har vårat älskade Malmö också sina ljusa stunder, men just idag, just ikväll var det verkligen inte så!
Nu kan jag likabra berätta vad det var som fick mig att hata Malmö under några timmar...

Nu när min kära mor ligger och kvider av en virusinfektion (precis som jag gjorde för någon dag sen) kan hon uppenbarligen inte stå uppe och laga mat. Därför blir det min uppgift att under några dagar ta någorlunda hand om lägenheten. Diskning, tvättning, städning you name it! Inga problem alls (under en kort stund tyckte jag till och med att det var en aning roande att diska!). När det däremot kommer till matlagning så freakar jag ut! Köket är inte min plats, och jag hör definitivt inte hemma där. Jag tycker varken om att laga mat och resultatet brukar inte bli speciellt ätbart (tänk: värre än skolmaten). Hur som helst så ville mamma ha kebab, och det minsta jag kunde göra var att gå ut och köpa det till henne och mig.
När jag väl kommer ut, så är det första jag stöter på X-antal förnämnda creaps.
Om jag går ut en fredagskväll i klackar, kort klänning och hård sminkning, fine, då ber man nästan om den uppmärksamheten och då tycker jag att man måste kunna hantera den. Men om det nu är så att jag går ut nästan osminkad och med håret in one big mess (och dessutom alldagligt klädd) för att gå ut och köpa mat, stöt fan inte på mig då!
Inte nog med det. Jag fick vandra runt i cirka 10 kebabställen, eftersom att visa hade löjligt höga priser och andra hade något märkligt kött. Give me a break! Jag stod liksom i Malmö, rena rama kebab-landet, och jag kunde inte hitta en enda ätbar kebab? förjävligt....

(detta var alltså dagens I-lands problem.)

image26


i gossip girls värld...

Trots att jag bor i en av Sveriges största städer, så känns det som att det är påtok för litet ibland!
Anledningen till detta är givet vis det älskade och oändliga skvallret. Ni vet som i Gossip Girl? Bortsett från bilder och texter som kommer upp på en speciell "skvaller-sajt", blir det automatiskt så att om något som var en aning över gränsen hände någon vet i stort sett alla om det (med alla menar jag självklart inte Malmös alla 280 000 invånare, jag tror ni förstår vad jag menar). Problemet i detta är att oftast så läggs det till eller dras bort viktiga ord, vilket i slutändan har förändrat hela händelsen.
Jag har kommit på mig själv flera gånger när jag sagt : men varför ska folk bry sig? men ärligt talat, när något spännande och dramatiskt hänt, bryr jag mig också. Let's face it, dom flesta älskar skvaller.

Ibland skulle jag också vilja ge mig in (lite) i Serenas och Blairs livsstil och tex skriva här om saker jag hört och bilder jag sett, självklart gör jag inte det (känner att jag kommit över internet-bråks-perioden) eftersom att det skulle dra med sig en massa dåliga och onödiga konsekvenser som vi alla klarar oss utan. Men erkän att det skulle vara lite roligt att fixa en skvallerbrud.se ....

image25 de vackra människorna i Gossip Girl.

feeling goooood

Märkligt nog mår jag nästintill bra idag. (däremot har jag gått och smittat min stackars mamma...<3) Dagen började med att jag tog mig en runda i stan för att köpa välbehövda grejer, mysigt väder faktiskt!
Måste berätta att jag är sjukt glad nu eftersom att mitt och Camillas lilla "äventyr" nu är spikat! Jag tror (vet) att vi kommer att ha obeskrivligt roligt den dagen. Iiih, längtar ihjäl mig!
Har faktiskt varit ovanligt optimistisk idag. Känns som att mycket roligt händer inom en snar framtid. Alltid kul att ha något att se framemot.
Något midre roligt är väl att det känns som att jag nu ligger tusen dagar back i skolan (ja, jag har en tendens att överdriva...). Nej, men seriöst så har jag ungefär fyra redovisningar att göra på en vecka. Great!

I brist på rolighet, så kan jag berätta att jag har fortsatt med mina konstiga drömmar.
Inatt var det så att jag vaknade och hade blivit kille. Ja, alltså jag hade fått THE dinglande sak mellan benen. Måste medge att det var en komisk dröm (nu i efterhand iallafall). Den tanken har faktiskt slagit mig tusentals gånger. Tänk om man någon dag skulle vakna och inte vara sig själv? Fast i någon annans kropp utan att kunna göra något åt det. Typ som att en "högre makt" (gud vad nördigt det låter) skulle ha tröttnat på att man konstant klagar och aldrig kan nöja sig med det man har. Kanske skulle vara något trots allt....

fortfarande sjuk

Vaknade och mådde ännu sämre idag. Ni anar inte hur jobbigt det är att inte veta vad man är sjuk av... Jag har bokstavligttalat ont överallt!
 men nu ska jag sluta klaga och berätta dagens höjdpunkt, nämligen H&M's katalog med sommakläder! Ah, ale har gått och blivit kääär! Skulle vilja köpa allt! (tyvärr hänger inte plånboken med på den punkten...)
Totalt onödigt inlägg, helt enkelt tidsfördriv.

slowly i'm falling for you....

Har verkligen mått dåligt dom senaste dagarna. Ont överallt och konstant illamående, så idag orkade inte mamma mer med mitt klagande och drog motvilligt med mig till vårdcentralen. Som vanligt visade alla prover normala resultat, dock trodde sköterskan att jag kunde ha magkatarr orsakat av stress.
Förvånad? Nix!

Hur som helst så fick jag ett otroligt gulligt besök idag.
Nu var det så att jag låg på soffan och var sjuk och kände mig allmänt skabbig, då får jag ett samtal av världens bästa A som ber mig att komma ner och lämna sakerna han glömde här sist. När jag väl kommit ner och vi pratat en stund så plockar han fram den bästa medicinen ever. CHOKLAD! (och vi snackar inte vilken choklad som helst, nejnej, det var dessutom min favoritchoklad!) Ah, på så kort tid vet han redan vad som hjälper mig mot allt.
Sånna små och "betydelselösa" detaljer uppskattas verkligen, inte sant tjejer?

ska dra mig mot soffan igen, trots att jag är så sjukt rastlös. Fick nämligen order av läkaren att jag skulle ta det lugnt i ett par dagar och gärna stanna hemma från skolan. Om det inte varit för Camilla....(som jag för övrigt saknar som in i!)


 världens underbaraste Camilla!

...

märkligt hur bara en blick kan få en att tveka. Tveka på om man gjort rätt beslut eller inte. Vågar man satsa på nytt eller ska man återvända till det gamla säkra? just nu, har jag ingen aning...

fresh air, new love...

Hur länge höll det? knappt en vecka, och det är alldeles för lite om man frågar mig.
Givetvis pratar jag om vädret. 
Vi är i mitten av maj och ungefär en månad ifrån skolavslutningen och man tvingas gå i långärmat för att inte frysa. Tråkigt! 

Som sagt så är det inte speciellt långt kvar tills jag vinkar hejdå till älskade och hatade Dammfri. Är väldigt kluven när det gäller det ämnet. En del av mig kommer att sakna grundskolan något extremt. Trots att jag känt att jag många gånger velat sluta, så har jag av olika anledningar stannat kvar. Den främsta anledningen har oftast varit dansen. Tack vare dammfriskolan har jag fått chansen att ägna mig åt det jag älskar mest av allt, dagligen! Men på senare tid har det varit av andra anledningar.
Det sista året på dammfri har helt klart varit det roligaste av dom alla, och det måste jag bara tacka Camilla för.
Jag hade aldrig kunnat ana att jag skulle komma just denna tjej så nära, och att vi skulle komma till att bli  pass bra vänner. Då kan ni nog tänka er hur hemskt det känns att gå skillda vägar nu. Oavsett hur mycket jag längtar tills gymnasiet och att jag vet att jag kommer att hitta nya personer att umgås med, kommer jag att sakna Camilla oerhört mycket!
Men som hon själv skrivit, vi ska hålla kontaken och fortsätta att träffas tills vi inte orkar med varandra längre ;)
Den andra delen är givetvis den som längtar tills man får slippa vissa människor och den delen som fått nog av allt som har med dammfri att göra. Den delen som är beredd att vända blad och gå vidare....

Annars så har jag fullt upp när det gäller allt just nu! Å ena sidan ska tydligen alla lärare på skolan klämma in allt som man inte hunnit med tidigare under terminen nu. Det är svenska redovisningar, engelska redovisningar, SO redovisningar, NO exkursioner, ja allt ni kan komma på! Och å andra sidan håller vi på att förbereda allt inför helgens föreställning med skolan (vilken jag f.ö är väldigt besviken över!). Svårt att dela sig sådär på mitten och försöka ge 120 % av sig själv, gånger två.... (och dessutom ha tid över för sig själv och sina nära och kära)
 bjuder på en väldigt mörk Ale =)


huset fullt av ungar

Det fina vädret ser inte så lovande ut, har en känsla av att det är kallt ute. Hur som helst så ska jag nog ta mig en runda ut med barnen. Lika bra, finns inte så mycket annat att göra.

Någon som vet någon som kan tyda drömmar? Har haft en del riktigt sjuka på senaste, skulle vara roligt att veta vad dom betyder, om dom betyder något...


saknar dig camilla!

image21

vår 08

kan väl lika bra börja med att be om ursäkt för kass uppdatering. Har haft fullt upp med skolan och annat ointressant, vilket då har lett till att datorn inte blivit främsta prioriteringen...

just nu går jag igenom en liten nedgång relationsmässigt, iallafall när det gäller en viss person. Har ingen aning om det åter igen beror på dålig kommunikation eller personlighetsförändrigar, fast ska jag vara ärlig är jag ganska säker att det är pga det sistnämnda. Själv tycker jag inte att det är fel att förändras som person. Speciellt inte om man är i en ålder där man börjar "finna sig själv" och börjar inse vad man själv tycker är rätt, fel, bra eller dåligt. Som jag skrivit innan är jag fullt medveten om att jag inte är felfri, det har jag aldrig trott eller påstått, men jag måste liksom alla andra också kunna begå misstag och få chansen att  lära mig av dom... men tydligen har andra lite svårare att förstå det.

Nog pratat om tråkigheter, hoppas att ni haft det bra och njutit av det fina vädret, för det har jag iallafall gjort! Äntligen kan man säga att våren är här, riktigt härligt att vara ute utan att frysa! Förhoppningsvis är det inte långt kvar tills sommaren tar fart på riktigt. Trots att det också kommer att innebära tråkigheter, så längtar jag helhjärtat!

För övrigt så hade jag en väldigt trevlig valborg tillsammans med A. Tyvärr så hann jag inte att träffa Camilla och se hennes party outfit, men det får vi ta igen någon annan helg ;)

Ska fortsätta min lördag genom att gå ner till tvättstugan och kolla om jag kan klämma in mig någonstans, och varför inte stöta på en viss granne?
 
image20 härlig vårbild :)