uppdatering

50 first dates var lika bra som vanligt fast jag åt dock ingen choklad, kanske lika bra. Just nu vill jag inget hellre än lägga mig i ett varmt bad och lyssna på musik. Egentligen är det inget som hindrar mig men vi får se hur det blir med det....
Pratade med b en stund innan idag. Fick reda på att jag inte alls missat mycket, bara att vi ska göra en kemi-labb imorgon. Skönt att höra! Började få lite smått ångest när jag trodde att jag missat något...
Skriver mer imorgon. Kram / A.

mysigt

Nu är tv-tablån precis som jag vill ha den.
Vänner börjar när som helst och efter vänner är det premiären av Gossip girl, tror att det serien kommer att vara bra. Efter Gossip girl visar trean 50 first dates, en gammal underbaring... Happy ale =D.
Ska gosa mig ner i soffan med en kopp te i handen och sen ska jag äta en massa choklad. Jag är ju trots allt sjuk, så det kan jag unna mig.
Ha det fint.  / A.


sjuk

Har varit borta från skolan i två dagar nu. Det känns verkligen inte bra och jag tror inte att jag har fel om jag tror att jag har missat en del. Skulle egentligen till läkaren idag, men dom hänvisade (som vanligt) till akuten. Usch blir riktigt lack på sjukvården ibland.
För övrigt så har det varit en bra dag. Fick sova ut tillräckligt och det brukar faktiskt hjälpa en hel del.
När mamma kom hem vid tre så hade hon köpt ett par skor till mig, och dessutom kom hon med glada nyheter.
Av en ren slump gick jag in på http://www.hm.se/ och råkade se att dom hade en massa fina kläder, på rea och plus så hade jag fått ett mejl där det stod att jag som medlem på H&M fick halva rea-priset på allt. Vad kunde jag göra? Jag hade ju näst intill inget val, kläderna bara skrek efter mig! Så nu sitter jag här, ett par tusenlappar fattigare och med ett stort paket kläder på väg till mig. Happy ale. Jag var också bara tvungen att beställa dom extremtfina bamboo-örhängena från http://www.cocoo.se/ . Kan knappt vänta tills allt kommer!
Ikväll ska jag nog också göra gymnasievalet. Är 100% säker på vad jag ska välja, så egentligen har det varit av ren lathet att det inte blivit av.
Måste verkligen lägga mig tidigt ikväll, annars kommer jag aldrig komma upp imorgon!
Jag har sjukt nog , saknat skolan. Eller iallafall alla underbara som går där. Och som ett plus kommer Jonas hit imorgon.
Ska lägga mig i badet nu.


Kram ♥

(måste bara länka denna hemsidan http://www.myspace.com/pantygirlsonline har verkligen garvat ihjäl mig!)

God fortsättning!

Tänkte att det passade bra att starta en ny blogg samtidigt som ett nytt, förhoppningsvis bättre, år redan börjat rusa förbi oss.
Det förra året som vi sa adjö till bara för några dagar sen , var väldigt speciellt . För min del iallafall.
Vissa dagar var jag på topp och jag kände att jag verkligen inte kunde må mycket bättre.
Det var då när jag blev kär , då min låt lancerades på marknaden och började spelas på radio , då sommaren började närma sig , då jag var på bröllop , då min bror fyllde 30 , då skoldagarna var underbara osv.... jag kan göra den listan oändlig!
Fast när inte mycket mer än ett halvår av 2007 paserat förbi oss , började nergångarna.
Det började med att jag var tvungen att göra mig av med min hund. Bara någon månad senare avled min sjuka morfar och exakt en vecka efter följde min älskade mormor hans spår. Som dom flesta kan förstå , så var detta en hemsk förlust för hela min familj , speciellt för min mamma och hennes syskon.
Redan då förstod jag att -07 inte var mitt år.
För att inte bryta mönstret som året fört med sig, utökades listan av förluster med en bästa vän.

Som jag har sagt innan, så fick jag uppleva en av mina högsta drömmar och en av mina mest fruktade mardrömmar under ett enda år. Därför kan jag inte riktigt avgöra om jag är nöjd med förra året.
Jag tror stenhårt på ordspråket : när en dörr stängs , öppnas alltid en annan.
Och så har det trots allt varit.

Jag tänker iallafall ta det nya året precis som det kommer, och just nu ser det ut att ha börjat jävligt bra.
God fortsättning på er!

Kram ♥