A LOT OF THOUGHTS

Idag har jag en sån dag. En dag där alla möjliga känslor vallar över inuti mig, helt utan anledning. Jag är ledsen och jag vill gråta, men jag kan fan inte sätta fingret på varför. Ett känslo-freak helt enkelt.

Mina tankar för tillfället är helt otroligt knäppa. När jag sitter på bussen i min egen ensamhet fantiserar jag ihop de mest löjliga scenariumen jag kan tänka mig, men jag blir ledsen ändå.

Jag är kluven.
Jag längtar till sommaren - jag kommer att hata sommaren.
Jag längtar till min 18 årsdag - jag vill inte bli vuxen.
Gjorde jag rätt val för 2 år sen? - Gjorde jag fel val för 2 år sen?

bajs.

Kort och gott så är det helt enkelt en lite jobbig dag idag.



Lägga mig under täcket resten av dagen? Jatack!


SUNDAY EVENING

klockan är 23.08 och jag har precis blivit färdig med plugget! Ändå ganska nöjd...

Det har varit en fin dag idag. Mycket härliga sommarkänslor. För övrigt så hatar jag söndagar, söndag=ångestdag, oftast för att det betyder att jag säger hejdå till min fina kille och inte träffar honom igen på 5 långa dagar! That sucks..

nått annat som suger är att min magkatarr kommit tillbaks.



Nu återstår det att duscha och sedan nanna kudden, imorgon är det en lång dag!



 Vi firade vår 23månaders dag med hemmagjorda ansiktsbehandlingar, haha!


SKOGSTROLL

God kväll!

Klockan är 22.04 och snart är det dags för mig att dra mig mot sängen.
Idag hade vi en trevlig (men kall!) dag ute i skogen med klassen. Min grupp skulle leta blommor, men jag måste erkänna att det blev lite bajs och djur inspektion inblandat...

Dagen började med "sexualkunskap" (?) med en kvinna från RFSL som pratade lite om sexuell identitet och annat kul. Väldigt intressant!

och idag saknar jag min pojkvän. det suger, med tanke på att det bara är tisdag idag...



LONG TIME NO SEEN

Här går det undan! Nu var det en evighet jag skrev sist och jag måste vara orginell och skylla på att det har varit mycket, från alla håll, på senaste...

Nu är det måndagkväll i mitten av April och våren som äntligen nått skåne bestämde sig för att gå i ide igen. Visst har  vi sol, men 7 grader är väl inte att hurra för? Tråkigt!

Imorgon är det dags för utflykt med klassen, så innan jag lägger mig får jag inte glömma att packa ner min fika!

En kul nyhet är att vi nu bokat och betalt vår resa till Malaga! Så jag firar min 18 års dag i Spanien tillsammans med världens finaste kille, min mamy och annan släkt vi har där! Så kul :)

 
Jag och broren min i bokskogen.

you know it's true

Det suger att min älskling har börjat skolan medans jag sitt här och tråkar sönder. Vipps, så var det kväll igen och så blir jag lite nere.

Jag borde plugga och göra en av de alla miljoner saker jag har att göra, men jag finner liksom inte orken.

Imorgon väntas det myskväll med ett litet troll. Det ska bli väldans trevligt!

Nu blir det dating in the dark!

Puss

6 april 2010

Jag är ledsen, men det suger att ha kommit tillbaks. Om jag skulle kunna flytta min pojkvän, min familj, vänner, skolan och allt annat som håller mig fast i detta kylskåp till land, hade jag gjort det utan att tänka på det två gånger. Jag har lärt mig en sak, bor man i Sverige ska man inte resa under tiden det är kallt här och 25 grader någonannanstans, det är ett rent helvete att komma tillbaks!

Nej men ärligt. När hade våren tänkt dyka upp?

Jag och mamma ska strax bege oss ut för att fixa några ärenden. I kylan.....

och gissa vad? Jag har blivit sjuk.

I'm back

Jag somnade inte på planet och har inte spenderat de senaste dagarna på att åka mellan Köpenhamn och Spanien, utan jag har helt enkelt ägnat min tid åt att anpassa mig till Sverige igen. Uh. It sucks. och jag fryser!!

Efter att ha pratat spanska konstant i 10 dagar kan jag ärligt säga att mina första svenska ord lät lite knakiga, haha! Illa...

För tillfället sitter min Alexander och diskutera oändligt långa ämnen som religion och UFO'n med min mamma. Vilken fest asså! Jag vill sova!!!